Számlakontroll – netezz mobilon olcsón korlátlanul!

Már csaknem egy hónapja, de megrendeltem a Számlakontroll Gazdaságfejlesztő Iroda Kft-től a korlátlan mobilinternet csomagjukat, és nem bántam meg.
Az IQpro olcsóbb, csakhogy az nem stabil, és kicsesznek az ügyfelekkel – az újakkal mindenképp, ahogy hallottam, ellenben a Számlakontrollnál Rutsch Attila rendkívül korrekt.

Nem mondanám, hogy vészesen sokat kell érte fizetni (egy év alatt 40000) Ft, de nyilván nem annyival utalsz előre.
3585 + 5% Áfa, annyira nem sok.
Társkártya nincs hozzá – aminél ezt a lehetőséget tudja kínálni a Számlakontroll, az 50 GB-s opciónál elérhető.

Maga a Számlakontroll nem egy szolgáltató, ő csak továbbít, ugye flottáról beszélhetünk, így tehát a net a Telenor hálózatában üzemel.
Nagy lefedettségű, ezért, aki attól tart, hogy valahol nem kapcsolódhat a netre, az maximum csak vonaton, vagy autóban lehetséges, de ott is kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Külföldön tizenöt GB használható fel, itt, kis hazánkban pedig ugyebár korlátlan, és a felhasznált adatmennyiséggel arányosan nem növekedik a havonta befizetendő összeg száma, ami egy nagy előnye.

Hívni nem érdemes rajta, mivel – bár nem próbáltam, de sejtem, hogy azt is kiszámlázzák, tehát plusz költség.
Ha telefonban használod, mivel Dual-SIM-es, még véletlenül se arról a kártyáról hívj, vagy küldj SMS-t, amit azt hiszem nem is lehet.

Mikor megrendeltem a kártyát, ha azt nézzük, hogy közben nyaraltam, egy hét, és egy-két nap múlva kaptam meg.

Ha te is szeretnél egy ilyet, a Számlakontroll oldalán megvásárolhatod.

Akinek kicsit is nagyobb igénye van a sebességre a Facebookozáson/Youtubeozáson kívül, annak azt tudom mondani, az enyhe kifejezés ,hogy gyors.
Sokat szoktam Torrentezni – a legutóbbi alkalommal tizenkettő MB-s sebességgel szedtem egy kettő GB-s filmet, cirka három perc alatt lent is volt, bár ennek a térerőhöz is sok köze van, illetve, hogy miben van a kártya, tehát telefonban ne várj annyira nagy sebességet, lévén az nem erre van kitalálva.

Rendeltem tőlük egy Huawei E5785Lh-22c mobile wifi routert, amit az Extreme Digitalnál Itt 34990 Ft-ért lehet megvenni, de a Számlakontroll
5990 Ft-ért, két év hűséggel adja.
Ez a készülék remek összhangban van a kártyával, vagyis nagyon gyors.
A következő cikkem valószínűleg a routerről fog szólni, és fotót is mellékelek majd hozzá.

Tehát, aki a kábeles netekhez képest olcsón, az adatforgalom, és ezzel a számlaegyenleg használatának növekedése nélkül szeretne netezni, annak mindenképp javaslom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük